Celebrity Edge

Celebrity Edge etablerer en helt ny skibsklasse. Skibet vil ændre din cruiseoplevelse med banebrydende nyt design og teknologi. Med unik 3D teknologi har Celebrity Cruises designet et af verdens mest avancerede cruiseskibe. Du kan blandt andet kunne bruge din smartphone som nøglekort, til at tænde og slulle lyset i kahytten, og bestille alt fra udflugter og yogatimer til drinks og morgenmad på sengen.«The magic carpet»
Dette utrolige skib er designet til at komme nærmere destinationerne. En af de største nyheder bliver «the Magic Carpet». Det magiske tæppe er en gigantisk bevægelig glasveranda som flytter sig mellem dæk 2 og 16. Funktion og indhold vil ændres afhængig af hvilket dæk verandaen er på. På dæk 16 bliver «the Magic Carpet» en lækker specialrestaurant med panorama udsigt.


Celebrity Edge
Celebrity Edge
Celebrity Edge

Celebrity Edge har sin jomfrutur 16. december 2018 fra Fort Lauderdale, og skibet vil sejle indenom Puerto Rico, Tortola og St. Maarten på sin første tur. Skibet vil sejle syv nætters ruter i det østlige og vestlige Caribien.

Vis: Alle Destinationer Skib Kampagner

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

Bookingfunktionen er desværre ustabil lige nu

This is due to an update of our systems. The booking engine will be fully operational again on Sunday afternoon.