arrow_drop_up

Celebrity Edge

Celebrity Edge etablerer en helt ny skibsklasse. Skibet vil ændre din cruiseoplevelse med banebrydende nyt design og teknologi. Med unik 3D teknologi har Celebrity Cruises designet et af verdens mest avancerede cruiseskibe. Du kan blandt andet kunne bruge din smartphone som nøglekort, til at tænde og slulle lyset i kahytten, og bestille alt fra udflugter og yogatimer til drinks og morgenmad på sengen.«The magic carpet»
Dette utrolige skib er designet til at komme nærmere destinationerne. En af de største nyheder bliver «the Magic Carpet». Det magiske tæppe er en gigantisk bevægelig glasveranda som flytter sig mellem dæk 2 og 16. Funktion og indhold vil ændres afhængig af hvilket dæk verandaen er på. På dæk 16 bliver «the Magic Carpet» en lækker specialrestaurant med panorama udsigt.


Celebrity Edge
Celebrity Edge
Celebrity Edge

Celebrity Edge har sin jomfrutur 16. december 2018 fra Fort Lauderdale, og skibet vil sejle indenom Puerto Rico, Tortola og St. Maarten på sin første tur. Skibet vil sejle syv nætters ruter i det østlige og vestlige Caribien.

MELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Vis: Alle Destinationer Skib Kampagner

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.