Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette er det fjerde skib i Solstice klassen. Skibet vil have mange af de allerede eksisterende Solstice klasse tilbud, plus nogle helt nye. Celebritys Lawn Club giver dig muligheder for at slappe af, spise, drikke og socialisere i frisk luft. Nyd et herligt grillet måltid i den nye Lawn Club Grill. Slap af i din egen solstol i The Alcoves. Oplev et kulinarisk eventyr i Qsine SM, hvor du kan bestille mad og drikke fra en iPad® menu. Kig forbi Michael’s Club, hvor du kan vælge mellem 50 forskellige internationale ølsorter. Dette er bare noget af det du kan opleve ombord på Celebrity Silhouette.

Fakta om skibet
Passagerkapacitet: 2.850
Bruttotonnage: 122.000 tons
Længde: 315 meter
Marchfart: 24 knob
Strøm: 110/220 volt
I trafik fra: Juli 2011

Hvad findes ombord?

Lawn Club Grill
Mød vores nyeste specialitetsrestaurant, kun tilgængelig på Celebrity Silhouette. Den lyse og moderne Lawn Club Grill viser dig glæderne ved udendørs grill.

The Alcoves
Hvad med at slappe af i en smart og behagelig solstol på The Lawn Club. På disse fantastiske solstole er der plads til 2 til 4 gæster. Om dagen kan du nyde solen og den herlige udsigt. Om natten, er dette et perfekt sted for en romantisk stjerneklar aften. Du kan få bragt mad og drikke i picnickurve. Du kan også få adgang til Wi-Fi her. Gebyr kan forekomme.

The Art Studio
Et nyt tilbud på The Lawn Club er the Art Studio, hvor der bliver holdt kurser og seminarer om blandt andet kunsten at tegne, male, mikse drinks, madlavning osv.

The Hideaway
Dette er et sted hvor du får mulighed for at slappe af og hvile. Læs en bog, lyt til musik, lav krydsord eller udforsk din nyindkøbte iPad fra vores Celebrity iLounge.

Cellar Masters
Inspireret af vingårdene i Napa Valley, Californien, bringer Cellarmasters liv til ideen om en verdensomspændende vin-tour, hvor du kan lære om og smage mange forskellige vine fra hele verden. I indbydende og unikke omgivelser vil du opdage nye vine, få anbefalinger om andre og berige din viden om vinens verden.

Sky Observation Lounge
Se dig ikke tilbage, se kun fremad og lad dig forbavse af de betagende udsigter fra vores ultimative observations-lounge. Gulv til lofts-vinduerne vil fængsle dig, og de rummelige lokaler vil falde i din smag, mens du slapper af i de behagelige stole. Loungen er alsidig og kan omdannes, så den kan benyttes til enhver lejlighed.

Restaurant Tuscan Grille
Den ultimative grill-oplevelse til søs – den finder du på Tuscan Grille, vores sofistikerede steakhouse og specialrestaurant. Her kan du nyde fine italienske vine og panoramaudsigten sammen med Caesar-salaten, som tilberedes ved bordkanten.

Restaurant Blu
Denne specialrestaurant er det eksklusive mødested til aftentid for alle AquaClassSM-gæster, for her serveres sunde retter i en sofistikeret og afslappende atmosfære.

Qsine
Denne restaurantoplevelse vil vække liv i dine smagsløg gennem en moderne og lækker menu som præsenterer retter fra hele verden. Retterne bliver præsenteret på en overraskende måde og vil give dig en oplevelse du sent vil glemme.

Læs om kahytterne ombord på Celebrity Silhouette her
Se dæksplanen af Celebrity Silhouette her

Bestil cruise med Celebrity Silhouette