Celebrity Equinox

Celebrity Equinox er selve indbegrebet af luksus. Glitrende af raffinement fra for til agter vil dette skib overgå dine forventninger, så snart du træder ombord. Fryd dig over muligheden for at kunne vælge imellem ti forskellige restauranter; slap af i rummelige og veludstyrede kahytter; eller lad græsset mellem dine tæer føre dig til søs i Lawn Club, en lokalitet uden lige til havs. Med alle de behageligheder du kan drømme om, i kombination med Celebrity´s service, som er helt udenfor sammenligning, så sætter du kurs mod høj klasse uanset destination.

Fakta om skibet
Passagerkapacitet: 2.850
Bruttotonnage: 122.000 tons
Længde: 315 meter
Marchfart: 24 knob
Strøm: 110/220 volt
I trafik fra: Aug 2009

Hvad hender ombord?


AquaClass
For alle de, der tidligere har haft oplevelsen af at være gået ind i et spa og aldrig haft lyst til at forlade det igen, tilbyder Celebrity Eclipse de nye AquaClassSM-kahytter. Beliggende på samme dæk som AquaSpa®-afslapningsrummet er der indføjet udvalgte spa-elementer i kahytterne, hvilket giver en helt speciel adgang til spa´ens bekvemmeligheder og andre goder, som f.eks. plads i den sunde og lækre Blu Restaurant.

Lawn Club

Der findes ikke dens lige. En nyslået græsplæne på Celebrity Eclipses øverste dæk. Dette er Lawn Club. Her kan du nyde afslappende udendørsaktiviteter i sand country club-atmosfære og lade græsset mellem dine tæer føre dig til steder, intet andet krydstogt før har bragt dig.

Cellar Masters
Inspireret af vingårdene i Napa Valley, Californien, bringer Cellarmasters liv til ideen om en verdensomspændende vin-tour, hvor du kan lære om og smage mange forskellige vine fra hele verden. I indbydende og unikke omgivelser vil du opdage nye vine, få anbefalinger om andre og berige din viden om vinens verden.

Celebrity Central
Hvis du leder efter en aften med levende og spontan underholdning, er den alsidige Celebrity Central den perfekte destination. Her kan du opleve shows, komedier, live musik eller en god film i en behagelig, afslappende atmosfære.

Silhouette-restauranten
Den pragtfulde og luksuriøse restaurant på Celebrity Equinox. Med et toetagers vintårn og glitrende lysekroner har hovedrestauranten afgjort en vis Hollywood´sk udstråling. Her serveres appetitlig kogekunst fra hele verden, komplet med Celebrity´s berømmede europæisk-inspirerede service.

Restaurant Silk Harvest
Her kan du nyde kogekunst fra Vietnam, Thailand, Japan, Kina og Indien, alt sammen serveret på roterbare bakker midt på bordet og på små tallerkener - perfekt, når I vil dele.


Sky Observation Lounge
Se dig ikke tilbage, se kun fremad og lad dig forbavse af de betagende udsigter fra vores ultimative observations-lounge. Gulv til lofts-vinduerne vil fængsle dig, og de rummelige lokaler vil falde i din smag, mens du slapper af i de behagelige stole. Loungen er alsidig og kan omdannes, så den kan benyttes til enhver lejlighed.


Spa-behandlinger
Slap af i vores imponerende AquaSpa, og lad os føre dig til en helt ny verden af skønne behandlinger, som er inspireret af ritualer fra eksotiske kulturer. Opdag en tilstand af fuldstændig afslappelse, når du besøger den mest luksuriøse spa til søs.

Læs om kahytterne ombord på Celebrity Equinox her
Se dæksplanen af Celebrity Equinox her 

Bestil cruise med Celebrity Equinox