Celebrity Reflection

Celebrity Reflection er det femte og sidste skib i Solstice klassen. Nogle at de største forskelle på Reflection og de andre skibe er et ekstra dæk, mere plads i restauranterne, flere solstole og flere pladser i teateret. Celebritys Lawn Club giver dig muligheder for at slappe af, spise, drikke og socialisere i frisk luft. Nyd et herligt grillet måltid i den nye Lawn Club Grill. Slap af i din egen solstol i The Alcoves. Kig forbi Michael’s Club, hvor du kan vælge mellem 50 forskellige internationale ølsorter. Dette er bare noget af det du kan opleve ombord på Celebrity Reflection.

Fakta om skibet
Passagerkapacitet: 3.052
Bruttotonnage: 126.000 tons
Længde: 315 meter
Marchfart: 24 knob
Strøm: 110/220 volt
I trafik fra: November 2012

Hvad findes ombord?

Lawn Club Grill
Mød vores nyeste specialitetsrestaurant, kun tilgængelig på Celebrity Silhouette. Den lyse og moderne Lawn Club Grill viser dig glæderne ved udendørs grill.

The Alcoves
Hvad med at slappe af i en smart og behagelig solstol på The Lawn Club. På disse fantastiske solstole er der plads til 2 til 4 gæster. Om dagen kan du nyde solen og den herlige udsigt. Om natten, er dette et perfekt sted for en romantisk stjerneklar aften. Du kan få bragt mad og drikke i picnickurve. Du kan også få adgang til Wi-Fi her. Gebyr kan forekomme.

The Art Studio
Et nyt tilbud på The Lawn Club er the Art Studio, hvor der bliver holdt kurser og seminarer om blandt andet kunsten at tegne, male, mikse drinks, madlavning osv.

Sky Observation Lounge
Se dig ikke tilbage, se kun fremad og lad dig forbavse af de betagende udsigter fra vores ultimative observations-lounge. Gulv til lofts-vinduerne vil fængsle dig, og de rummelige lokaler vil falde i din smag, mens du slapper af i de behagelige stole. Loungen er alsidig og kan omdannes, så den kan benyttes til enhver lejlighed.

Restaurant Tuscan Grille
Den ultimative grill-oplevelse til søs – den finder du på Tuscan Grille, vores sofistikerede steakhouse og specialrestaurant. Her kan du nyde fine italienske vine og panoramaudsigten sammen med Caesar-salaten, som tilberedes ved bordkanten.

Restaurant Blu
Denne specialrestaurant er det eksklusive mødested til aftentid for alle AquaClassSM-gæster, for her serveres sunde retter i en sofistikeret og afslappende atmosfære.
Her kan du nyde kogekunst fra Vietnam, Thailand, Japan, Kina og Indien, alt sammen serveret på roterbare bakker midt på bordet og på små tallerkener - perfekt, når I vil dele.

Læs om kahytterne ombord på Celebrity Reflection her
Se dæksplanen af Celebrity Reflection her

Bestil cruise med Celebrity Reflection